Informácia organizátora po zmene opatrení

Ako bude prebiehať organizácia ČSOB zimnej série (11.12.2021) a Národného behu Devín – Bratislava (28.11.2021)? V čase, kedy dolaďujeme posledné detaily k príprave oslavy 100. výročia vzniku Národného behu Devín – Bratislava a spustili sme prihlasovanie na 1. diel ČSOB zimnej série 2021/2022, vláda SR opäť upravila pravidlá tzv. covid automatu a zmenila opatrenia vo […]

19. November 2021

img

Ako bude prebiehať organizácia ČSOB zimnej série (11.12.2021) a Národného behu Devín – Bratislava (28.11.2021)?

V čase, kedy dolaďujeme posledné detaily k príprave oslavy 100. výročia vzniku Národného behu Devín – Bratislava a spustili sme prihlasovanie na 1. diel ČSOB zimnej série 2021/2022, vláda SR opäť upravila pravidlá tzv. covid automatu a zmenila opatrenia vo vzťahu k organizácii športových podujatí. To znamená, že musíme prispôsobiť a zmeniť niektoré pravidlá organizácie oboch akcií.

ČSOB zimná séria (na jej prvý diel sa krátko po spustení registrácie prihlásilo viac ako 300 pretekárov. Ďakujeme!) sa pobeží tak, ako sme plánovali – v klasickej aj virtuálnej forme, avšak s nevyhnutnou zmenou – klasická forma pretekov sa uskutoční iba v režime OP (pôvodne OTP).

Bežci, ktorí sa už zaregistrovali na klasické preteky a nespadajú do režimu “OP” (očkovaní/ po prekonaní covid) – si môžu vybrať z 3 možností:

1. preregistrácia na virtuálne preteky (10.-12.12.2021)

2. presun štartovného na 2. diel ČSOB zimnej série (08.01.2022)

3. vrátenie štartovného.Informovať vás budeme priebežne, zverejníme aj kontaktný email, na ktorý bude potrebné adresovať požiadavku o zmenu zaradenia v prípade, ak sa vás to týka.

V najbližších dňoch prebehne diskusia všetkých zainteresovaných organizátorov TIPOS Národného behu Devín – Bratislava (STARZ, SOŠV, SAZ a BE COOL) a vyhodnotíme dopady prijatých opatrení na plánovanú organizáciu pretekov.

Je našim spoločným cieľom, aby sa podujatie uskutočnilo aj vzhľadom na vysokú rozpracovanosť prípravy podujatia. Je však potrebné aby sme vyhodnotili všetky aspekty v súlade s prijatými reštrikciami a prípadnou vykonávacou vyhláškou, ktorá špecifikuje zmeny v tzv. covid – automate. Budeme vás určite najneskôr začiatkom týždňa informovať.

Vopred vám ďakujeme za pochopenie, nie je to pre nás jednoduchá situácia, ale veríme, že to spoločne rovnako ako počas celej doby pandémie zvládneme a preteky si užijeme napriek obmedzeniam.

O všetkom podstatnom sa vás budeme snažiť bezprostredne informovať.